Wekelijkse activiteiten om te verbinden en ontmoeten

* Bussloo boost: zondag 9:00 uur 
<NU ON HOLD, IN OKTOBER BEGINNEN WE WEER>

Wil jij werken aan je fitheid en je immuunsysteem wekelijks een flinke boost geven? Kom dan iedere zondag om 9u naar de brug op Bussloo.
Je wandelt of rent een rondje en daarna doen we een korte gezamenlijke work-out. De die-hards doen een verfrissende cooling down in Bussloo.
De laatste zondag van de maand starten we om 11u en sluiten we af met koffie en wat lekkers (zelf meebrengen of halen bij het Strandhuys).
Aanmelden is niet nodig, op tijd komen wel, want voor je het weet zijn we wég...Neem gerust iemand mee die ook lekker wil sporten, wandelen of puur verbinden.


*vrouwenpraatgroep Twello: elke maandagochtend 9:00 uur

Het initiatief bestaat sinds 2000 en er is langzamerhand als vanzelf een netwerk van vrouwen uit ontstaan. Wij willen praktisch laten zien dat er wel degelijk een maatschappij(tje) te ontwikkelen is waar ruimte is voor iedereen!

Waar een veilige en vriendschappelijke sfeer het mogelijk maakt jezelf te zijn! Op dit moment kent de Vrouwenpraatgroep meer dan 80 vrouwen, uit meer dan 20 culturen, die elk op eigen wijze betrokken zijn.

De maandagochtend is speciaal voor vrouwen! Van 9.00 uur tot 12.00 uur is er de mogelijkheid elkaar te ontmoeten in de bibliotheek. De deur staat voor allochtonen en autochtonen, jong of oud, rijk of arm, dik of dun te allen tijde wijd open. Onze deelneemster Martheke is de initiatiefneemster hiervan en nodigt je graag uit om eens te komen! www.vrouwenpraatgroep.nl


* Wandelen vanaf Klein Twello: elke maandagavond 19:00 uur

Wil je mensen uit deze groep ontmoeten? Elke maandagavond wordt er gewandeld vanaf Klein Twello (Maarten Tromplaan 2, Twello, de oude Kleine Wereld school). Iedereen kan meelopen. Afhankelijk van het aantal deelnemers, hun wensen en het weer wordt de route bepaald. Aanmelden is niet nodig, op tijd komen wel.


* Lichtmeditatie door Rob: elke dinsdagmiddag

Rob van der Niet biedt de gelegenheid om op dinsdagmiddag of avond mee te doen met lichtmeditaties. In Voorst of online. Je kunt zonder kosten meedoen maar wel even aanmelden via de website i.v.m. de beschikbare ruimte en het aanmelden via Zoom. Meer info over alle data en aanmelden via de website van Stukken Beter.